loading

Loading...

Over ons

Over ons

Wij zijn Frédérique Broeders en Nynke Whiterod. Wij zijn advocaten en mediators. Wij zijn gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Wij adviseren, procederen, bemiddelen. Wij zijn betrokken. Wij zijn… De Familiezaak.

Frédérique Broeders

Partner in De Familiezaak

Frédérique

Frédérique Broeders studeerde rechten in Utrecht, is advocaat sinds 1995 en mediator sinds 2002. Frédérique is aangesloten bij de vFAS en is MfN registermediator.

Frédérique heeft ruime ervaring in de belangenbehartiging van cliënten inzake echtscheidingen, verdelingszaken, alimentatiekwesties en gezag- en zorgregelingsprocedures. Ook wordt zij regelmatig tot bijzondere curator benoemd door de rechtbank om te adviseren in afstammingszaken.

Frédérique voert daarnaast een mediationpraktijk. Zij staat zowel particulieren als ondernemers bij.

Haar kracht zit in haar betrokkenheid. Zij heeft een doortastende en oplossingsgerichte aanpak waardoor zij de knelpunten in een juridische kwestie snel weet te doorgronden.

Frédérique is lid van de Raad van Discipline Arnhem-Leeuwarden (het tuchtcollege voor de advocatuur).

Frédérique is moeder van een dochter en twee zonen.

Nynke Whiterod

Partner in De Familiezaak

Nynke

Nynke Whiterod studeerde rechten in Utrecht, is sinds 2002 advocaat en mediator sinds 2008. Nynke is aangesloten bij de vFAS, MfN registermediator, Cross-Border verbonden aan het Centrum IKO en international family mediator verbonden aan het Europees Netwerk van Family mediators.

Nynke is een betrokken mens. Als advocaat heeft ze oog voor de formele juridische kant van de zaak, maar zeker ook voor de persoonlijke, sociale en emotionele kant.

Een speciale interesse heeft Nynke voor de problematiek rondom Internationale Kinderontvoering. Zij is hierin super gespecialiseerd. Ze is mede oprichter van de Vereniging voor Internationale Kinderontvoeringsadvocaten.

Kinderen en hun belangen zijn voor Nynke de grootste drijfveer in zaken waar het om kinderen gaat. Zij behartigt de belangen van haar cliënten, maar probeert altijd met haar cliënten bewust de belangen van de betrokken kinderen in de gaten te houden en deze te laten meewegen.

Nynke is moeder van 3 zonen.

Waarom kiezen voor ons?

advocaat of mediator

In onze adviezen, procedures en bemiddelingen willen wij mensen op weg helpen naar een nieuwe toekomst. Scheiden doet pijn. Het is een heftige periode waarin mensen te maken krijgen met emoties, ruzies, onzekerheden en verdriet. En juist in die periode moet je hele belangrijke beslissingen maken over de toekomst. Je eigen toekomst en die van je kinderen. Dit kan door overleg tijdens een mediation, maar ook juist als adviseur naast mediation.

Advocaten, zo wordt vaak gedacht, zijn er om te procederen. Als een procedure nodig is, dan betekent dat in ons geval niet dat we uit het oog verliezen wat belangrijk is voor jou. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Je legt ook je hele leven bij ons op tafel en daar gaan wij zorgvuldig mee om. Als mediators zijn wij niet bang om de moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken, immers alleen daarna kan je verder. Wij passen onze mediationvaardigheden daarom ook toe in procedures.

Wij zetten ons in om voor onze cliënten een nieuwe toekomst in te gaan. Dit zie je terug in ons logo. Familierecht is het volgen van lijnen, het verbreken van lijnen, maar ook weer het begin van nieuwe lijnen en soms blijven lijnen naast elkaar lopen.

Wij zijn de Familiezaak en uw familie is onze zaak.

Onze deur staat open…

Wat cliënten over ons zeggen

We hebben een selectie gemaakt van wat cliënten over ons zeggen.

Nynke en Frederique zijn twee prettige personen om mee samen te werken. Ze zijn duidelijk in de communicatie en denken graag mee.

Herman Dooijewaard - Eigenaar at Toppr

De Familiezaak gaat het anders doen. Persoonlijker en vooral veel beter!

Susanne Schat - Eigenaar at Toppr

Deskundig, professioneel, gemotiveerd en betrokken, 200 procent inzet, je menselijkheid en hart voor de zaak, je heldere visie en persoonlijke aanpak, gepassioneerd en ambitieus, je doortastendheid en integerheid. Ook treft me dat je zeer complexe materie weet samen te vatten, de kern waar het om gaat naar voren weet te halen. De belangen van de client adequaat voor het voetlicht weet te brengen, overtuigend met de kracht van eenvoud. Dat je door je opgebouwde netwerk en contact met andere specialisaties, niet aarzelt daar waar externe deskundigheid of samenwerking nodig is, die weet in te zetten. Ook bij een ongunstige uitspraak van de rechtbank, (waar je maar beperkt vat op hebt) weet je toch het verschil te maken, namelijk dat je als client doorkan, met alle handvatten die je hebt aangereikt en het hart onder de riem.

Muriel G.: "Als ik aan jou als advocaat denk...." - client at De Familiezaak